Chirurgie vasculară - AlmaMed Center

Vene sclerozate. Sclerozare vene

Vârsta peste 50 de ani; Statul în picioare pentru perioade lungi de timp; Obezitate; Vene sclerozate familial de vene varicoase. Tratamentul varicelor În urma unei ecografii, medicul stabilește, exact, ce diametru au venele afectate și dacă este modificat fluxul sanguin, elemente importante în stabilirea metodei de tratament.

vene sclerozate

Scleroterapia este o metodă facilă de eliminare a varicelor Aceasta constă în injectarea, ghidată ecografic, a agentulului sclerozant. În majoritatea cazurilor, procedura trebuie repetată de ori pentru a elimina complet varicele, dar acest lucru se stabilește în funcție de caz și ține de diametrul și dimensiunea venelor dilatate.

Ședințele de scelroterapie se recomandă la circa o lună interval de pauză între ele.

vene sclerozate

După ședințele de tratament se recomandă purtarea unui ciorap compresiv. Metoda este neinvazivă, nedureroasă și nu necesită internare, pacientul putând părăsi clinica imediat după terminarea procedurii, fără a i se recomanda vene sclerozate de mișcare.

Sclerotherapy Treatment for Spider and Varicose Veins is Fast and Easy

Scleroterapia cu laser sau radiofrecvență se aplică după același principiu ca și cea prin injectare, doar că vasul vizat este sclerozat cu ajutorul energiei termice. În cazul scleroterapiei cu laser se practică anestezia, spre deosebire de scleroterapie prin injectare, care nu necesită anestezie. Imediat după scleroterapie poate apare o ușoară inflamație a zonei, însoțită, sau nu, de senzația de mâncare sau crampe musculare.

vene sclerozate

De asemenea, se poate modifica puțin culoarea zonei, devenind maronie, ca urmarea vaselor sclerozate. La câteva săptămâni, sau luni, după efectuarea procedurii se văd rezultatele finale, în funcție de dimensiunea golf varicose prevention numărul vaselor de sânge tratate.

vene sclerozate

Astăzi, la 28 de ani de la înființare, echipa medicală Halmasan se poate mândri cu cele mai frumoase rezultate, bucurandu-se de o paletă largă de servicii medicale cu ajutorul cărora peste Tratament varice. Cardinal I. Hossu, nr. Telefon Programări rapide prin WhatsApp

vene sclerozate