Mutări mobilă Bucureşti

Transportul si mutarea obiectelor mari si voluminoase precum mobilierul reprezinta un adevarat chin pentru cei care nu dispun de mijloacele necesare. Procesul necesita o planificare atenta, intrucat exista o multime de aspecte de care va trebui sa tineti cont. Piesele de mobilier trebuie dezasamblate pentru a evita lovirea peretilor, cai si distrugerea mobilierului. Dupa aceea urmeaza sortarea pe categorii, ambalarea, transportul acestora intr-un autovehicul spatios si depozitarea acestora in conditii de maxima siguranta. Nu-i asa ca pare dificil?

Intr-adevar, mutarea mobilierului este o mare bataie de cap, motiv pentru care va recomandam sa apelati la serviciile unei firme specializate in acest sens. Noi asiguram mutari mobila Bucuresti in conditii de siguranta, la cele mai avantajoase tarife.

Dispunem de toate utilaje si accesorii moderne precum: scripeti, platforme hidraulice, lize, chingi etc, deosebit de eficiente in procesul de mutare a mobilierului. In plus, oferta noastra este completa, astfel ca ne vom ocupa de tot ceea ce inseamna impachetat, despachetat, incarcat si descarcat mobila, montat si demontat mobila.

Mutari mobila Bucuresti fara daune!

Trecerea de la o locuinta la alta nu este un moment tocmai usor, asa ca veti avea nevoie de ajutor. Dintre toate obiectele din casa, mobilierul este cel mai greu de manipulat si transportat, acesta fiind greu, voluminos, fragil si foarte usor de zgariat. De aceea, majoritatea persoanelor aflate in aceasta situatie apeleaza la serviciile noastre pentru a se asigura ca mobilierul ajunge in conditii optime, fara griji si stres.

Cum se desfasoara aceste mutari mobila Bucuresti? Mai intai ne asiguram ca toate piesele de mobilier pot fi coborate pe scari sau cu liftul, astfel ca mobilierul este dezmembrat, impachetat si etichetat. Partile fragile sunt impachetate cu mai multa atentie si materiale speciale, pentru a fi protejate pe toata durata transportului. Odata incheiata ambalarea, mobilierul va fi depozitat in masinile noastre speciale, astfel incat sa nu existe niciun risc de deteriorare.
La aceasta actiune vor participa intotdeauna mai multe persoane, in functie de dimensiunile si numarul pieselor de mobilier, precum si gradul de dificultate al manipularii. Utilizam toate utilajele necesare pentru ca transferul mobilierului sa fie cat mai usor si rapid si ne asiguram ca toate articolele sunt impachetate si asezate corespunzator. Soferii nostri cu experienta vor alege cea mai sigura si scurta ruta, astfel ca transportul va ajunge la noua destinatie in cel mai scurt timp.

Afla mai multe despre mutari mobila Bucuresti!

De ce sa apelezi la serviciul de mutari mobila Bucuresti oferit de Iulian Transport? Pentru ca numai un specialist cu experienta stie sa organizeze un plan cat mai simplu si eficient, fara costuri prea ridicate. Siguranta mobilierului dumneavoastra este prioritara, astfel ca participam la procesul de ambalare si oferim ajutor ori de cate ori este necesar. Economisiti timp si scapati de orice efort! Va asteptam!

Rezultatele noastre ne recomandă

Clienţi fericiţi

Ani de experianţă

%

Transporturi încheiate cu succes