Mutari internationale Bucureşti

Daca doresti o fima de mutari internationale, sunati-ne pentru a-ti asigura un transport de calitate si siguranta maxima.

  • Te muti in pe cealalata parte afrontierei sau mai mult? Pentru munca sau o a doua acasa? Apeleaza la o firma de profesioniti in mutari internationale care acorda o importanta sporita calitatii de tranport a bunurilor.
  • Compania dumneavoastra isi muta sediul intr-o alta tara? In cazul asta trebuie contactat IULIAN TRANSPORT. Ne ocupam de intreaga problema de relocare a firmei dumneavoastra.
  • Daca un camion sau un container este prea mare pentru bunurile dumneavoastra atunci puteti apela la noi. Suntem specializati in mutari internationale in Europa, avand masini de diferite marimi, perfecte pentru nevoia dumneavoastra.

Legile și reglementarile variaza de la tara la tara. IULIAN TRANSPORT va fi fericit sa va sfatuiasca, astfel incat ca totul sa ajunga la timp la destinatie.

In 15 ani firma noastra a oferit clientilor nostrii servicii de transport mobilier, relocare, pentru a satisface nevoile dumneavoastra.

Avand o experienta de peste 15 ani in mutari intenationale, IULIAN TRANSPRT va ajuta sa va mutari in intrainatate, sau pur si simplu sa va duceti lucrurile in afara tarii. Firma noastra face mutari si relocari la cel mai inalt nivel de profesionalism.

Primul pas pentru a va muta in strainatate este sa apelati la IULIAN TRANSPORT. Pentru a face acest lucru, nu ezitati sa ne intrebati despre beneficiile mutarii dumneavoastra sau preturi.

Oferim:

  • dezasamblam si reasamblam diversele piese de mobilier. Tot ceea ce dezasambleaza personalul IULIAN TRANSPORT, reasambleaza la destinatie. Avem experienta in impachetarea, protejarea si asigurarea obiectelor fragile, in cutii si cu materiale specifice.
  • asiguram si impachetarea articolelor, in cazul in care nu doriti sa faceti personal acest lucru (o ocazie de multe ori pentru o noua ordonare si triere a documentelor sau efectelor personale).

Rezultatele noastre ne recomandă

Clienţi fericiţi

Ani de experianţă

%

Transporturi încheiate cu succes