Mutări firme Bucureşt

Mutarea unei firme implica o responsabilitate mare, dat fiind ca exista o multime de aspecte si detalii ce trebuie puse la punct. In orice firma exista mobilier, documente, arhive, calculatoare si alte electronice, dar si o multime de alte obiecte ce necesita etichetare si impachetare. Asadar, pe langa aspectele administrative precum indeplinirea cerintelor legislative cu privire la schimbarea sediului in actul constitutiv sau informarea clientilor si colaboratorilor, procesul de relocare nu este deloc unul simplu.

De aceea, aveti nevoie de o firma specializata in mutari firme Bucuresti care sa se ocupe de tot ceea ce inseamna organizare, impachetare, incarcat si descarcat, dar si transport.  Compania noastra este o experienta de peste 15 ani, timp in care am ajutat numeroase firme sa-si mute sediul. Fiecare colaborare se bazeaza pe un plan personalizat, conceput astfel incat transferul sa aiba loc in conditii excelente, intr-un timp cat mai scurt. Astfel, dumneavoastra va puteti ocupa in continuare de companie, fara sa pierdeti timp cu organizarea procesului de relocare.

Mutari firme Bucuresti – cum se desfasoara?

In primul rand, incercam sa fim cat mai flexibili si sa ne adaptam programul in functie de cerintele fiecarui client. Activitatea unei firme nu poate fi intrerupta pentru o perioada prea lunga, astfel ca vom economisi timp inca de la inceput, prin stabilirea unui plan amanuntit, ce va fi respectat cu strictete. Echipa noastra de specialisti in mutari firme Bucuresti se ocupa de tot ceea ce inseamna impachetat, incarcat, descarcat si aranjat mobilier, ceea ce inseamna ca nu veti fi nevoiti sa le cereti ajutorul angajatilor dumneavoastra.

Suntem foarte bine organizati si acordam o mare importanta etichetarii si protectiei cutiilor cu folie de plastic, mai ales cand vine vorba de acte si documente. In ceea ce priveste infrastructura IT din cadrul firmei dumneavoastra, specialistii nostri vor analiza cu atentie fiecare detaliu, astfel incat aceasta sa fie montata corespunzator in noul sediu. Desigur, toate celelalte produse si obiecte primesc aceeasi grija, intrucat suntem o echipa de profesionisti.

De ce sa alegi Iulian Transport pentru mutari firme Bucuresti?

Compania noastra elaboreaza planuri de relocare personalizate si va ofera servicii flexibile, in functie de programul firmei dumneavoastra. Folosind personal specializat, firma noastra asigura mutari firme Bucuresti in conditii excelente, la preturi stabilite in functie de volumul de munca. Folosim unelte si utilaje moderne, ambalaj de inalta calitate si masini speciale pentru transport, garantand siguranta tuturor obiectelor si produselor din firma dumneavoastra. Pentru detalii, ne puteti contacta oricand!

Rezultatele noastre ne recomandă

Clienţi fericiţi

Ani de experianţă

%

Transporturi încheiate cu succes