Mutarea într-o casă nouă. Ce pasi să nu ratezi.

 

Pregătește un stilou și o hârtie! Este timpul să începeți să faceți o listă pentru mutarea într-o casă nouă. De la bugetare, la pregătirea pentru viața în noua casă, există o listă fără sfârșit a lucrurilor de făcut. Dacă sunteți în curs de pregătire a listei pentru mutare, asigurați-vă că includeți acești 20 de pași ușor de ratat.

# 1 Legitimitatea firmei de mutare – indiferent de ce faceți, nu treceți cu vederea recenziile firmelor atunci când faceți lista pentru mutarea într-o casă nouă. Înainte de a angaja o firma de mutare, asigurați-vă că vă faceți temele și alegeți o firma care este licențiată, asigurată și demnă de încredere.

 

# 2 Măsurătorile noii case – Înainte de a vă muta într-o casă nouă, nu uitați să aruncați o privire la planul acesteia. Măsurați toate spațiile interioare, precum și mobilierul propriu. În acest fel, veți ști exact ce obiecte se vor potrivi în noua dvs. casă. De asemenea, veți fi în măsură să dati indicative firmei de mutare pentru a plasa mobilierul.

 

# 3 Transferarea utilităților – Cu câteva săptămâni înainte de a vă muta, contactați furnizorii de servicii pentru utilităti si informații despre mutarea dvs. Programați datele pentru deconectarea și conectarea la gaz și curent electric. În plus, trebuie să vă contactați furnizorul de servicii de cablu și internet, precum și furnizorul pentru sistemul de securitate in vederea programării unei date de instalare după mutare.

 

# 4 Data mutării dvs. – Vrei o mutare mai puțin costisitoare? Alegeți o dată la mijlocul săptămânii și la mijlocul lunii, când vă angajați firma pentru mutare sau închiriați un camion în vederea mutării. De asemenea, evitați sezonul de vârf pentru mutări atunci când tarifele sunt în general mai mari. În schimb, vizează o mutare între lunile octombrie și aprilie când cererea este cea mai mică.

 

# 5 Redirecționarea corespondenței – Nu uitați să transmiteți noua adresă de corespondență înainte de o mutare. În caz contrar, ați putea să pierdeți facturile, scrisorile și coletele importante.

 

# 6 Lista articolelor neagrebile a firmei pentru mutare – Angajați o firmă pentru mutare? Nu treceți cu vederea lista lor de non-admisibile. Aceste articole includ, de obicei, cutii de aerosoli, vopsele, pesticide, solvenți de curățare, rezervoare de scufundare, rezervoare de propan, stingătoare de incendiu și îngrășământ – acestea sunt doar câteva. Asigurați-vă că vă consultați cu firma angajată pentru detalii.

 

# 7 Etichetarea tuturor cutiilor – Dacă vă împachetați obiectele fără a eticheta cutiile, faceți o greșeală uriașă. Toate articolele fragile ar trebui să fie etichetate ca atare pentru a evita deteriorarea acestora pe parcursul transportului. De asemenea, cutiile trebuie să fie etichetate în funcție de camerele lor corespunzătoare, cum ar fi “bucătărie”, “baie” etc.

 

# 8 Utilizarea consumabilelor corecte pentru mutare – Utilizarea cutiilor deteriorate sau a cutiilor nepotrivite reprezintă o mare greșeală atunci când vă mutați. Anumite articole, cum ar fi televizorul, oglinzile și operele de artă, pot necesita un anumit tip de cutie pentru mutare. De asemenea, pot necesita ambalare profesională. Deci, înainte de a achiziționa orice materiale pentru mutare, consultati firma pentru mutări sau analizați foarte bine articolele care urmează sa fie ambalate.

 

# 9 Analizarea școlilor din noul cartier – Nu treceți cu vederea școlile din noul cartier. Dacă aveți copii care merg la școală, asigurați-vă că faceți cercetări asupra școlilor publice, cât și asupra celor private, înainte de a vă muta. Cititi si parerile altor parinti pe diverse forumuri.

 

# 10 Găsirea unui nou medic de familie – Nu uitați să găsiți un nou medic de familie atunci când vă mutați. Vă sugerăm mai întâi să vă adresați medicului dumneavoastră de familie actual pentru recomandările pe care le puteți avea în noul dumneavoastră oraș sau cartier. Dacă nu au recomandări, consultați compania de asigurări de sănătate pentru a găsi un medic care se află în rețeaua dvs. de furnizori.

 

# 11 Schimbarea adresei – În mijlocul unei mutări haotice, poate fi ușor să uitați să schimbați adresele dvs. de facturare și adresele de abonament. Cu toate acestea, dacă nu doriți ca revistele dvs. Sa fie livrate la adresa greșită, vă recomandăm să vă schimbați adresa cât mai curând posibil.

 

# 12 Rezervarea unei unități de depozitare – Nu așteptați până în ultima clipă pentru a vă rezerva unitatea de depozitare. Dacă reduceți din numarul de obiecte in noua casă sau nu sunteți gata să aruncați obiectele, vă recomandăm să analizați locurile de depozitare din apropierea dvs. Atunci când rezervați o unitate de depozitare, găsiți unul care oferă funcții de siguranță superioare, precum și un climat controlat.

# 13 Analizarea regulilor de transport a plantelor – Dacă plănuiți să vă luați plantele cu dvs. când vă mutați (și traversează liniile de stat), va trebui să verificați cu firma dvs. de mutare regulile și reglementările specifice. Multe state reglementează care plante sunt permise peste granițele lor.

 

# 14 Împachetarea articolelor importante într-o pungă – Cu siguranță nu veți dori să umblați prin sute de cutii pentru pijamale și o periuță de dinți. Din acest motiv, nu uitați să împachetați într-o pungă articolele esențiale pentru prima dvs. noapte sau săptămână în noua dvs. locuință. Valiza ar trebui să includă câteva articole de îmbrăcăminte, pijamale, articole de toaletă, produse esențiale pentru animale de companie, produse esențiale pentru bebeluși și medicamente.

 

# 15 Curățarea fostei locuințe – Înainte de a vă muta, nu uitați să faceți ultima curățenie a fostei locuinte. După ce vă asigurați că totul este împachetat sau aruncat, va trebui să faceți o curățare profundă a casei. Aceasta ar trebui să includă aspirarea tuturor etajelor, curățarea frigiderului și ștergerea suprafețelor.

 

# 16 Organizarea articolelor înainte de mutare – Înainte de a începe ambalarea, vă recomandăm să vă organizați casa. Articolele care nu vor fi necesare în noua locuință ar trebui să fie sortate, fie pentru donare, vânzare sau depozitare. Dacă aveți mai puține lucruri pentru mutare, asta va face relocarea dvs. mai puțin stresantă și mai puțin costisitoare.

# 17 Obținerea de numerar înainte de mutare – Planuiți sa dați bacșiș angajatilor firmei de mutare? Deși, cu siguranță nu este necesar, mulți oameni aleg să dea bacșiș angajatilor pentru munca bine făcută. În cazul în care ați decis asta, asigurați-vă că ați luat bani înainte de mutare.

 

# 18 Nevoile animalului dvs. – Vă mutați cu un animal de companie? Nu treceți cu vederea nevoile acestuia. Asigurați-vă că ați împachetat într-o pungă sau o cutie produse esențiale pentru animale de companie, precum și o cutie de lemn dacă este necesar. Produsele esențiale pentru animale de companie pot include alimente pentru acestea, jucării, oase, așternut de pisici, etc.

 

# 19 Înregistrarea vehiculului dvs. – Vă mutați în altă țară? Va trebui să obțineți un nou permis de conducere cât mai curând posibil. Veți avea nevoie, de asemenea, să vă înregistrați vehiculul și să vă informați compania de asigurări despre schimbarea adresei.

 

# 20 Trimiterea unui anunț de mutare – Nu uitați să vă informați prietenii și familia că v-ați mutat! Deși puteți trimite un anunț oficial de mutare prin poștă, este cu siguranță mai ușor să trimiteți prin e-mail sau să scrieți un mesaj tuturor contactele dvs. cu noua adresă.

Sunteți gata să vă mutați?

Din fericire, Iulian Transport este o firmă de încredere,  potrivita pentru mutarea dvs. Firma este licențiată și asigurată, astfel încât să puteți fi siguri că mutarea dvs. va fi în mâini bune.