Intrebari Frecvente

Executati si mutari pentru persoane fizice?

Da, IULIAN TRANSPORT ofera servicii profesionale de mutare, atat pentru firme (mobilier, arhiva, echipamente IT, efecte personale ale angajatilor), cat si pentru persoane fizice (mobilier, echipamente electro-casnice, audio-video, articole personale).

Aveti preturi diferite pentru persoane fizice?

Da, avand in vedere carateristicile de impachetare, manipulare si transport in cadrul mutarilor de locuinte, va oferim preturi competitive si accesibile.

Este obligatorie evaluarea inainte de mutare?

Nu, dar este recomandata. Caracteristicile de spatiu (etaj, lift, scari), caracteristicile diferitelor piese de mobilier (din lemn masiv, nedemontabile, dimensiuni atipice), necesarul de materiale de impachetare ? pot fi mult mai usor evaluate de catre personalul experimentat al IULIAN TRANSPORT, pentru a va oferi solutia tehnica cea mai potrivita.

Ne aduceti materiale de impachetare? 

Da, o mutare cu IULIAN TRANSPORT inseamna o mutare eleganta. Pentru impachetare folosim cutii de mai multe dimensiuni, folie stretch, folie cu bule, hartie de matase si altele.

Pretul pentru materiale este separat?

Nu, oferta pe care o primiti descrie exact serviciile oferite, inclusiv furnizarea de materiale de impachetare si protectie.

Impachetati dvs. sau noi?

Asiguram si impachetarea articolelor, in cazul in care nu doriti sa faceti personal acest lucru (o ocazie de multe ori pentru o noua ordonare si triere a documentelor sau efectelor personale).

Dezasamblati mobila? O asamblati la loc?

Da, daca este cazul, dezasamblam si reasamblam diversele piese de mobilier. Tot ceea ce dezasambleaza personalul IULIAN TRANSPORT, reasambleaza la destinatie.

E nevoie sa imi iau singur televizorul, calculatorul, vesela sau alte articole fragile?

Nu, avem experienta in impachetarea, protejarea si asigurarea obiectelor fragile, in cutii si cu materiale specifice.

question-mark-1667593_640