Depozitare mobilă Bucureşti

Fie ca va mutati intr-o locuinta temporara si aveti nevoie de un spatiu sigur pentru depozitarea mobilierului, fie ca mobilierul este prea mare si nu se potriveste in noua locuinta, noi va putem oferi spatiul necesar pentru depozitarea bunurilor dumneavoastra. Mai exact, oferta noastra de depozitare mobila Bucuresti se adreseaza atat persoanelor fizice, cat si persoanelor juridice si poate varia de la cateva zile pana la cateva luni. Bunurile dumneavoastra sunt monitorizate cu sisteme de supraveghere video, dar si paza cu agenti bine instruiti.

Fiecare piesa de mobilier este ambalata individual si depozitata in cele mai bune conditii, astfel incat aceasta sa nu fie supusa vreunui risc. Depozitele sunt prevazute de asemenea cu detectoare de fum, acestea avand rolul de avertizare in caz de incendiu. In plus, spatiile sunt bine aerisite si ventilate, astfel incat sa nu existe umezeala sau temperaturi care ar putea contribui la degradarea pieselor de mobilier.

De ce sa alegi depozitare mobila Bucuresti?

Firma noastra dispune de containere special amenajate pentru depozitarea mobilierului dumneavoastra in conditii optime. Acestea nu doar ca sunt concepute astfel incat sa se ridice la cele mai inalte standarde europene, insa va ofera si posibilitatea de a investi o suma avantajoasa pentru siguranta mobilierului dumneavoastra pe o perioada determinata. Puteti alege dimensiunea containerului in functie de volumul mobilierului, dar si modul in care acesta trebuie sa fie asezat.

Cu ce va ajutam in afara de spatiu pentru depozitare mobila Bucuresti? Ei bine, echipa noastra se va ocupa de tot ceea ce inseamna dezasamblare si reasamblare piese de mobilier. Evident, acestea vor fi dezasamblate inainte de efectuarea transportului si reasamblate in momentul in care mobilierul ajunge la destinatia finala. Datorita unei experiente atat de vaste, stim exact cum sa impachetam si protejam toate obiectele, indiferent ca sunt fragile sau obisnuite.

Asadar, evaluam si efectuam rapid toate etapele necesare pentru ca mobila dumneavoastra sa ajunga in depozitele noastre. Aici totul este izolat termic, ferit de umezeala sau praf, iar ambalajele de inalta calitate contribuie de asemenea la protejarea bunurilor. Aveti acces la bunurile dumneavoastra oricand doriti, un reprezentant al firmei noastre fiind mereu la dispozitie pentru a va oferi consiliere.

 

Depozitare mobila Bucuresti – posibilitati numeroase

Asadar, indiferent de volumul mobilierului pe care trebuie sa-l depozitati intr-un loc sigur temporar, noi vom gasi containerul potrivit. De asemenea, putem asigura depozitare mobila Bucuresti pentru o perioada mai lunga de timp, in functie de necesitati. Bunurile dumneavoastra ajung la noi cu discretie, totul fiind pazit de catre personalul de securitate si sistemul de supraveghere video. Pentru detalii, va asteptam!

Rezultatele noastre ne recomandă

Clienţi fericiţi

Ani de experianţă

%

Transporturi încheiate cu succes