Cum aleg o firma de mutari

Firma de mutari la care urmează să apelezi dacă te gândești să te muți nu știi ce condiții trebuie să indeplinească ? Vrei o firma care oferă servicii specializate, dar nu știi de unde să începi?

Iată o serie de sfaturi pentru tine, care te vor ajuta să întelegi mai bine ce anume trebuie să ai în vedere când alegi o firma de mutari.

alegere firma de mutari

După ce primiți fiecare cotație pentru mutare, companiile vă vor contacta în legătură cu serviciul de care aveți nevoie și pentru a vedea cum vă pot ajuta.

Există mulți factori diferiți pe care trebuie să îi luați în considerare înainte de a face o alegere finală pentru o firmă de mutari. Iată cum să începeți:

Verificați feedback-ul acestora

Citirea feedback-ului de la alți clienți vă permite să vă asigurați că firma de mutari pe care o alegeți vă va oferi un serviciu bun.

Cereți un sondaj

Firma de mutari ar trebui să vă viziteze gratuit pentru a vedea despe ce este vorba înainte de mutarea dvs. și să vă facă o ofertă.

Procedând astfel, aceștia pot evalua volumul de elemente care trebuie mutate și pot investiga orice problemă de acces către proprietatea dvs. Fii sincer cu privire la numărul de lucruri pe care intenționezi să le muți, altfel compania ar putea să nu ajungă pregătită în ziua mutării.

Verificați detaliile legate de asigurare

Este o idee bună să întrebați toate potențialele firme de mutare cu privire la nivelul de asigurare pe care îl au pentru bunurile în tranzit. Deci, asa puteți sta linistit că bunurile dvs. vor fi acoperite și, de asemenea, să aflați dacă trebuie să aranjați o acoperire suplimentară cu propria dvs. companie de asigurari.

Opțiuni de plată

Aflați cum ar dori firma de mutari sa fie plătită. Fii precaut cu firmele de mutari care insistă doar pe plata cash sau un avans considerabil.

Firmele de mutari cu reputație ar trebui să poată accepta plata prin card de credit / debit și cecuri, precum și în numerar.

Politica de întârziere

Asigurați-vă că solicitați politica firmei de mutare privind întârzierile. Unele firme de mutări percep taxe suplimentare pentru fiecare oră de întârziere, care poate fi de multe ori în afara controlului dvs., mai ales dacă așteptați să fiți informați că tranzacția imobiliară este completă.

Cutii pentru ambalare și servicii suplimentare

Multe firme de mutari vă pot împrumuta cutii pentru ambalare, care v-ar putea ajuta să economisiți o sumă considerabilă de bani, așa că merită să întrebați. De asemenea, puteți să întrebați dacă au serviciu de dezasamblare / reasamblare a mobilierului sau montare / demontare a mașinilor de spălat rufe și a mașinilor de spălat vase etc.

Procedura de reclamații

Întrebați firma de mutari ce procedură au dacă ar trebui să faceți o reclamație. Care sunt procedurile de soluționare a litigiilor pentru a rezolva eventualele probleme care ți-au dat obiectul reclamației.

Personal cu uniforme

Un semn sigur al unei firme profesionale de mutari este personalul uniformizat. În cazul în care firma de mutari pe care o utilizați a furnizat uniforme pentru membrii echipei de mutare va fi mai ușor să identificați faptul că echipa care a sosit pentru a vă muta mobilierul este de la firma de mutari pe care ați angajat-o.

O abordare personală

În cele din urmă, dar nu în ultimul rând, primul dvs. contact cu firma de mutări pare prietenos? Dacă vă predați toate bunurile unei firme, este foarte important să simțiți că aveți încredere în ei. De asemenea, mutarea poate fi o experiență înceată, deci alegerea unei firme de mutari care te face să te simți în largul tău va merge mult spre reducerea nivelului stresului în ziua de mutare.