Sinonime,conjugări si rime ale cuvantuluiridica

A ridica

Vezi aici mai multe cuvinte care se termina cuica rîdíc est și ridíc vest-á v.

  1. Basque Country Unite's politice ale Basque Country Unite's privind salariu minim probleme economice În cazul în care guvernul a ridica salariul minim federal?
  2. Livrare: 1.
  3. Definitie ridica - ce inseamna ridica - Dex Online

Maĭ puțin probabil d. Forma rădic e o particularitate din nord, ca și romănesc, tărziŭhărtie îld. În vesr aridíc și a ridica. Înalț, duc maĭ sus: a rîdica mîna ca să loveștĭ, a rîdica picĭoru ca să porneștĭ, a rîdica ochiĭ a-ĭ îndrepta maĭ susa rîdica capu de pe pernă. Ĭaŭ, strîngduc de acolo: a rîdica masa, gunoĭu, niște banĭniște lucrurĭ.

Suprim, desființez: a rîdica cuĭva vĭața zilele, dreptu ș.

tratamentul de la tratarea apei varicoase ceea ce este mai bine sa manânci în varicoza

Zidesc construĭesc, înalț : a ridica o biserică, o statuă. Mă înalț: m´am rîdicat în vîrfu picĭoarelor ca să văd a ridica bine. Cresc, ajung mare: copiiĭ se ridică pe nesimțite. A rîdica [!

A rîdica un plan, a face planu pe hîrtie. Miere cu comprese varicoase rîdica prețu, a-l mări, a scumpi marfa. A rîdica ancora, a porni cu corabia. A rîdica mîna contra cuĭva, a-l lovi saŭ a face gestu p.

varicose medicine cel mai eficient placa comprima pentru varicoza

A rîdica capu, a deveni amenințător. A rîdica nasu, a deveni pretențios complicaii ale varicozei obraznic.

Please wait while your request is being verified...

A rîdica mănușa. A înălță, a pune un lucru mai sus. A pune în poziție dreaptă. A construi, a edifica. A creștea forma, a educa.

A duce, a transporta. A trasa un plan.

Puterea dragostei (25.01.2022) - Episodul 102 COMPLET HD

A înlătura, a suprima. A recruta, a ridica înrola. A răscula. A se înălța.

A ridica in English. A ridica Meaning and Romanian to English Translation

A se restabili, a se însănătoși. A pleca, a ieși. A se măria crește. A prosperaa ajunge bogat. A surveni o intemperie.

squats cu varicosezi varicoza vertes

A declara război, a face război. Pentru a înțelege evoluția semantică trebuie să se țină cont de condițiile de cultivare a viei specifice în România. Fiecare butuc trebuie să aibă un par care-i servește de arac. Pîrvan, București,și Dacor. A lua de jos și a duce în sus susținând cu forța brațelorcu spatele etc. A lua de pe ceva; a îndepărta, a înlătura.

S-a ridicat în picioare cu o agilitate surprinzătoare. He jumped to his feet with surprising agility. Literature Chapera has raised their flag. He looked up suddenly See, Vernon blew up more than you or anybody else could ever imagine.

Întinde-te sau pune-te masă, ridică-te masă, se spune despre cei ce duc o viață de huzurde petreceri continue. A suspenda, a face să înceteze, a desființa, a anula; a îndepărta. A lua cuiva ceva, a lipsi pe cineva de ceva; a răpia smulge.

Romanian: ridica

A lua și a duce în alt loc, a muta din loc. A se muta. A așeza în poziție dreaptă un obiect aplecat sau culcata-l readuce în poziție verticală. Despre ființe A se scula de jos, părăsind poziția de așezat sau de culcat.

Romanian verb 'ridica' conjugated

A susține, a ajuta pe cineva să se scoale în picioare. Despre construcții înaltecopaci etc. A avea o direcție verticală, a se îndrepta în sus, a se înălța. A mișcaa îndrepta în sus brațele, mâinilecapul, sprâncenele etc.

ridica definitie

Despre păsări A porni în zbor, a-și lua zborul ; a se înălța în văzduh. A avea o mișcare ascendentăa se îndrepta în sus.

varicoza pe picior cât de mult efi creme pentru varicoza

A se înălța deasupra orizontuluia se sui pe bolta cerului ; a răsăria se ivi. A se împrăștia, a se risipi; a dispărea. Despre sunete A se a ridica clar și puternic ; a se răspândi în aer; a răsuna.

ridica - Dictionar de sinonime

A face să se audă, să răsune cu putere. A se urca, a se sui undeva, pe ceva etc. Despre oameni; p. A protesta vehement ; a sta împotrivă, a se opune; a se răzvrăti, a se răscula, a pomi la luptă. A pune în mișcare, a face să pornească o mulțime, o colectivitate etc.

Dicţionar englez-român

A se naște, a se isca, a se stârni. A scoate în evidență, a releva. Despre copii ; p. A se dezvolta, a se forma.

picior varicoza tratament încarcarea piciorului cu varicoza

A se face mai înalt; a se înălța. A duce, a promova la o treaptă superioară, a face să progreseze valori sociale, morale etc. Despre oameni A-și face o situație mai bunăa progresa.

A lua de jos și a duce în sus susținând cu forța brațelor, cu spatele etc. A lua de pe ceva; a îndepărta, a înlătura. Întinde-te sau pune-te masă, ridică-te masă, se spune despre cei ce duc o viață de huzur, de petreceri continue. A suspenda, a face să înceteze, a desființa, a anula; a îndepărta.

A măria sporia face să crească. A ridica producția. A atinge o anumită valoare, a ajunge la o anumită cantitatesumă etc.

  • Cum sa creai venele cu varicoza
  • transportmobila-bucuresti.ro dictionary :: a ridica :: English-Romanian translation
  • Predomină ideea de îndepărtare de pămînt.
  • GUVERNUL A RIDICA in English Translation

A construi, a clădi locuințecase etc. A făuria crea, a întemeia. A da naștere ; a pricinui, a cauzaa provoca.

venele varicoase ale simptomelor cordonului de semine vitamina e cu recenzii varicose recenzii

I] — Lat.